Fremtidsperspektiver For medicinsk transskription

By | maj 29, 2019

Ifølge US Department of Labor ser de fremtidige udsigter for medicinsk transskription godt ud. Dette er en indbringende, i efterspørgslen-karriere med store vækstmuligheder.
Hvis du overvejer en medicinsk transskription kursus eller allerede tager en, er det gode nyheder. Det betyder, at du får masser af beskæftigelse samt finansielle muligheder.
Selv om medicinsk transskription er forudsagt til at vokse og forblive stabilt, er der et par fælles bekymringer blandt Fællesskabets MT.
Disse er de mest almindelige.
Vil stemme anerkendelse erstatte transcriptionists?
Der har været tale længe om stemmegenkendelse og ny software, som vil erstatte job af MTs. Dette vil ikke påvirke dig enhver tid snart. Der er en række af voksende problemer og bekymringer med denne software. Det ikke bliver brugt i store omgivelser og har ikke endnu erstattet behovet for medicinsk transskription i det hele.
Medicinske terminologi er komplekse og reglerne for patientjournaler er strengere end nogensinde. I øjeblikket er den mest nøjagtige måde at omskrive disse poster af uddannede MTs.
Ifølge medicinsk poster Institute, der faktisk fremmer brugen af edb lægejournaler, viser nuværende forskning brug af talegenkendelse i felterne medicinsk er mindre end 1%.
Hvad med offshore transskription virksomheder?
Nogle virksomheder bruger offshore transskription virksomheder til at spare penge. Men mens outsourcing medicinsk transskription til offshore-selskaber kan spare penge, mange virksomheder ikke følger denne rute.
Der er forskellige bekymringer og problemer med outsourcing til offshore-selskaber. Offshore MT virksomheder er ikke forpligtet til at overholde HIPPA forordninger. Dette betyder, at de ikke følger HIPPA sikkerhed og privatliv retningslinjer til at sikre medicinske journaler.
I nogle tilfælde kan det gøres, men obligatorisk aftaler kræves af HIPPA retningslinjer skal underskrives. Og skal der træffes forholdsregler, således at data ikke sendes oversøiske. De oversøiske leverandører skal logge på amerikanske database til at gøre deres arbejde, hvilket betyder ekstra systemer og foranstaltninger skal sættes på plads. Dette kan være dyrt og tidskrævende.
Selv om nogle virksomheder kan finde behov for at spare penge er værd disse risici, de fleste vil ikke.
Jeg er enig med US Department of Labor Statistics og mener, at fremtiden for medicinsk transskription ser godt ud og der er mange muligheder derude for at tage.
Men selv om fremtiden for MT ser lovende ud, tiderne er skiftet. MTs i dag bør begynde at tilpasse sig de stadigt skiftende business teknologi omkring dem.
Teknologien er der og til rådighed for os at tage vores forretninger til det næste niveau. Med et par klik med musen kan vi bygge vores egne MT hjemmeside, oprette en online dagbog eller downloade filer til overførsel.
Være smart i din virksomhed, holde med tiden, tilpasse sig til teknologi og din fremtidige outlook vil se bedre ud end nogensinde.

5 thoughts on “Fremtidsperspektiver For medicinsk transskription

  1. frolep rotrem

    It is the best time to make a few plans for the longer term and it’s time to be happy. I’ve read this put up and if I may just I wish to suggest you few attention-grabbing issues or suggestions. Maybe you could write next articles relating to this article. I desire to read even more things about it!

    Reply
  2. Judson Reedholm

    I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this site. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.