Rundspørge-oversigt og gennemgang

By | juli 29, 2019

Der er mange virksomheder søger folk til at få deres udtalelser til at hjælpe med at forbedre på produkter og tjenester.

En undersøgelse er et middel til at indhente udtalelser og modtage yderligere oplysninger om et bestemt produkt, service eller bare grundlæggende oplysninger om en gruppe af mennesker. For eksempel kan en virksomhed foretage en undersøgelse for at få en bedre profil af deres kunder – deres køn, alder, erhverv, indkomst og så videre. De fleste undersøgelser tage fra 5 til 15 menuetter at tage.

Et andet eksempel er de almindelige undersøgelser for anvendeligheden af visse produkter – i dette tilfælde kunder er stillede spørgsmål om det produkt, der vil hjælpe virksomheden til at forbedre den.

Regering og agenturer…

I visse lejligheder foretage regeringen eller et andet organ en undersøgelse for at modtage udtalelse fra nation om specifikke spørgsmål. Undersøgelser kan også udføres af statistik agenturer til at indsamle statistiske data (når der er valg kommer for eksempel).

En almindelig måde at samle folks mening i dag er den betalt undersøgelsen. I dette tilfælde er folk betalte for at deltage i en undersøgelse. Firmaet der har brug for oplysningerne kan foretage en betalt undersøgelse eller en tredje part, der gør det for forskellige virksomheder kan gennemføre den.

Rundspørge kan give dig ekstra indkomst. Betalinger varierer blandt forskellige undersøgelser – du kan blive betalt fra $10 til $200 for at udfylde en enkelt undersøgelse, eller deltager i en online fokusgruppe. Generelt er afhænger godtgørelsen af typen undersøgelse og dens længde. Hvis vi antager du komplet fem rundspørge pr. måned, gennemsnit på $50 kan du se, at du har lavet $250 ganske let.

Tja, hvis du ligesom mig, lyder det interessant og fristende hidtil. Nu du spørger dig selv, hvordan får jeg ind i denne rundspørge ting?

Den hurtigste og nemmeste måde er at søge på internettet. Du vil hurtigt finde hundredvis af websteder, der tilbyder betalt undersøgelser. Dog må ikke hoppe på den første tilbud. Kontrollere hvert enkelt websted omhyggeligt for at se om det er ægte. Desværre, der er mange falske virksomheder tilbyder betalt undersøgelser og senere kan du opdage, at der er ingen betalinger overhovedet.

Du skal først se hvis webstedet ser troværdig, hvis den viser en kontakt-adresse og telefon nummer, er der udtalelser fra andre mennesker deltager i deres program. Nogle steder kan bede dig om at betale en nedsat gebyr ved registrering. Det er et ansøgningsgebyr for din tilmelding til webstedets database. Det kan lyde fair nok for dig dog, dette er den nemmeste måde at narre – de kan bare tage pengene og glemme alt om at sende dig undersøgelser.

Find diskussionsgrupper eller fora dedikeret til betalt undersøgelser – vil du ikke kun finde de bedste steder for betalt undersøgelser, men du vil se folk henstillinger og forslag om, hvordan at gøre mest muligt ud af lejligheden.

Endelig være meget omhyggelig med at hvem du videregive dine personlige oplysninger. Mens nogle betalte spørgeundersøgelser er ægte og gennemført med forskningsformål, vil andre kunne anvendes til uopfordrede mails skud eller email spam. Kalder webstedet og bede om forklaring at se, hvilke personlige oplysninger du skal give dem og hvordan det skal bruges. Dette er altid en god ide, før du forpligter dig selv.

Jeg vil være udstationering flere anmeldelser i løbet af de næste par måneder på forskellige steder. Vende tilbage fra tid til anden og tjek. Du kan finde et link øverst på denne side for en betalt undersøgelsen site, der har haft bevist succes.

Du er velkommen til at besøge alle mine websteder Online-undersøgelser

22 thoughts on “Rundspørge-oversigt og gennemgang

 1. froleprotrem

  You can definitely see your skills within the work you write. The arena hopes for more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. At all times follow your heart.

  Reply
 2. froleprotrem

  I appreciate, cause I found just what I was looking for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

  Reply
 3. turkce

  Very good post! We are linking to this particularly great content on our website. Keep up the good writing. Louella Herrick Redmer

  Reply
 4. ucretsiz

  Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this article plus the rest of the site is very good. Salli Patty Finnigan

  Reply
 5. bluray

  You made some suitable points there. I viewed on the internet for the problem and also located most individuals will support with your website. Katerine Tibold Landri

  Reply
 6. indir

  I am sure this article has touched all the internet users, its really really fastidious post on building up new weblog. Gayle Carleton Ragen

  Reply
 7. yify

  Somebody necessarily lend a hand to make seriously articles I would state. Papagena Myrwyn Karb

  Reply
 8. download

  This paragraph is genuinely a good one it assists new web people, who are wishing for blogging. Merrielle Jaymie Zorana

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.